SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

Vác környékén, Szendehelyen, egy szép családi ház nappali szobájába készítettük rendelésre, méretre ezt a gardrób szekrényekből TV HIFI komódból és falipolcból álló szekrénysort - szép, csomós fenyő alapanyagból, STEVE ajtó mintázattal, fém ajtó és fiók fogantyúkkal.

Fenyő szekrénysor nappali szobában bal oldalon szekrény középen TV állvány jobb oldalon szintén szekrény

A bútorok eredetileg a szülők gardrób szekrényeiként és TV HIFI bútoraként lett megtervezve, de időközben a lányok birtokba vették a TV-t a HIFI komódot és szinte az egész szobát a bútorokkal együtt. Nagyon jól érzik magukat ebben a környezetben. Szerencsére a szülőknek sikerült megtartaniuk az 1-1 gardróbot és a felső falipolcot.

Vácon családi ház nappalija fenyő szekrénysorral. A szekrény sor bal oldalán egy gardrób szekrény, középen TV komód, jobb oldalon egy másik gardrób


Családi ház nappalija szoba TV-s fenyő szekrénysorral. A szekrény sor bal oldalán egy gardrób szekrény, középen TV komód, jobb oldalon egy másik gardrób. Az egyik szekrény ajtó nyitva.Családi házban egy nappali szoba SZIGEDI  TV-s fenyő szekrénysorral bebútorozva. A szekrény sor bal oldalán egy gardrób szekrény, középen TV komód, jobb oldalon egy másik gardrób. Két szekrény ajtó nyitva. Megy a TV.


szigedi fenyő szekrénysor ajtók kozelről fotózva


Nappali szoba lakberendezése TV-s fenyő szekrénysorral és széles HIFI szekrénnyel. A képen a TV HIFI komód látszik ami a szekrénysor közepén van.Egyedi tervezésű méretre készített fenyő fa TV HIFI komód fenyő színben. A komód tetején egy tévé és két nagy hangfal a jobb és bal oldalon.


Egyedi tervezésű méretre készített fa TV állványcsomós fenyő fából. A komód jobb oldala látszik közelről fiókokkal HIFI berendezésekkel.Egyedi fenyő falipolc fa dísztárgyakkalFenyő szekrénysor középső felső része ami egy falipolc a két gardrób szekrény közöttIsmét teljesítettük a küldetésünket!

Olyan, szép, egyedi, különleges nappali szoba bútorokat készítettünk méretre, színre, stílusra, amilyet ide megálmodtak, és amelyeket azóta is nagy örömmel használnak a lányok is és a szülők is a mindennapok során.
                                                                                                             
Megálmodó: Molnár István, faipari üzemmérnök, mérnök-tanár
Tervező: SZIGEDI BÚTORHÁZ/ Tamásy Noémi, bútortervező
Bútor készítő: SZIGEDI BÚTORHÁZ/ Műhely 259
Fotók: Natúr Fény Kft./ Nagy Diána


További, a SZIGEDI BÚTORHÁZ fenyőbútoraival, mostanában bebútorozott lakások fotósorozatait megtekintheti itt: REFERENCIÁINK Klikkeljen át!

A szendehelyi, referencia családi ház fotóin látható szép, nappali szoba bútorok megvásárolhatók, elkészíttethetők a SZIGEDI BÚTORHÁZBAN vagy megrendelhetők közvetlenül a szigedi.hu weblapon keresztül a WEBÁRUHÁZ -ban vagy a WEBÁRUHÁZ/Referencia bútorok oldalon keresztül, akár más méretekben, más elrendezésben és színekben is.

Gyerekszobába tervezett bútoraink megtekinthetők a Gyerekbútorok oldalon.

Ha Önt is inspirálták a szép bútorok és fotók, de más jellegű bútorokat álmodott otthonába, akkor kérjen ajánlatot egyedi bútorok készítésére. Ajánlat kérés: AJÁNLATKÉRÉS

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés