SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

Gyerekek, felnőttek és a nagyszülők is használják a nappali szobába készített, szép, színes tálalószekrényeket, fiókos, ajtós tárolókat és természetesen a hatalmas ebédlőasztalt a paddal és a székekkel.

Az ebédlőasztal 4-6 fő számára is kényelmesen használható a napi étkezésekhez és családi összejövetelek esetén akár mindkét végén nagyobbítható, hogy akár 10-12 fő elférjen az asztalnál.

Családi ebédlőasztal fenyőfából paddal székekkel

Az asztal tömör fenyőfából készült stabil, szögletes formákkal, lábakkal. A tetőlap strapabíró 3 cm vastag, szép rajzolatú fenyőfa, lekerekített élekkel, mindkét oldalra nagyobbítható, bővíthető megoldással gyerekbarát kivitelben. Látványra is érdekesebb, hogy van pad és szék is az asztalhoz. Gyerekes családoknál külön játék is lehet, hogy ki hol ül ki a padon, ki a széken és a végén vagy az oldalán az asztalnak. 

Sarok tálalószekrény fenyőfából ebédlő szobában

A saroktálaló segít kihasználni az üresen maradt kis helye a sarokban és nagyon jó, amikor nem kell messzire menni az étkezéskor szükséges apróságokét.
Gyönyörű, válogatott fenyőfa anyagból készült az asztallap, melyben akár gyönyörködni is lehet, amíg az étel az asztalra kerül. A szín és a mintázat kellemes hangulatot varázsol az ebédlőbe.

Bútorok nappali szobában, fenyő ebédlőasztal székekkel mögötte saroktálaló.

Ez egy időben készíttetett bútorgarnitúrák előnye, hogy szép egyszínű, egy tónusú a pácolás minden bútordarabnál.

Bútorok nappali szobában, nagy piros barna fenyő ebédlőasztal székekkel mögötte pad és saroktálaló.

Néhány ajtón  bemegyünk - kimegyünk, néhány ajtót kinyitunk - becsukunk, és mögötte pakolunk...


Fenyő új tálalószekrény a kép közepén ajtós fiókos piros barna színű.

Nem mondhatjuk, hogy a bútorok nincsenek használatban. Itt zajlik az élet!

2 darab szép barnára pácolt fenyőfa tálalószekrénny ebédlő szoba falán

Az ebédek között sokminden másra is használják ezt az ebédlőt. A tálalószekrényeknek egyéb új tároló funkciókat is találtak a gyerekek.

Bútorok nappali szobában szinezett fenyő ebédlőasztal székekkel mögötte saroktálaló szekrények


Mindenkinek van egy fiókja az első tálalószekrényben, ahová az apróságokat lerakhatja érkezéskor, és ahol megtalálja induláskor.

Fenyő tálalószekrény sok kis fiókkal


Ismét teljesítettük a küldetésünket!

Olyan, szép, egyedi bútorokat készítettünk méretre, amilyet megálmodtak ebbe az ebédlőbe és amelyeket örömmel használnak a mindennapok során.
                                                                                                             
Megálmodó: F.É.
Tervező: SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ Kft.
Bútor készítő: SZIGEDI BÚTOR
Fotók: Dóri Kattint

A SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ által tervezett, készített fenyőbútorokkal, mostanában bebútorozott lakások fotóit megtekintheti itt: REFERENCIÁINK Klikkeljen át!

A tálalószekrények, az asztal, a székek vagy a pad megrendelhető a fotón látható méretekben, színben kivitelben a SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ-ban vagy közvetlenül a szigedi.hu weblapon a WEBÁRUHÁZ / Referencia bútorok oldalon keresztül, akár más méretekben, más elrendezésben és színekben is.

További bútorok megtekinthetők a  https://szigedi.hu/fenyobutor-webaruhaz oldalon.

Ha Önt is inspirálták a szép bútorok és fotók, de más jellegű bútorokat álmodott otthonába, akkor kérjen ajánlatot egyedi bútorok készítésére. Ajánlat kérés: AJÁNLATKÉRÉS

Mentés

Mentés