SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

Egy értékes könyv gyűjtemény elhelyezéséhez, házi könyvtár, zenei alkotóműhely, archívum, és otthoni iroda kialakításához készítettünk méretre többfunkciós bútorokat; vitrinszekrényeket, polcokat, íróasztalt Dunakeszire.

Az egy helyiségben kialakított, könyvtárban, irodában, dolgozószobában, zeneszobában egyedi harmóniát alkotnak a tárolandó, régi dolgok és a tárolásra alkalmas új bútorok.

Szekrénysor vitrines fenyő szekrényekkel középen egy szintetizátor egy  festmény a falon

Az idodai munkák intézéséhez szükséges eszközöknek, és a zeneművészet gyakorlásához szükséges kellékeknek is meg van a helye. Minden rendezett, védett, és kézközelben van.

Szekrénysor fenyőfa vitrines szekrényekkel középen egy nagy fenyő íróasztallal


Az értékes könyvek, jegyzetek és egyéb anyagok a zárt, vitrines szekrényekben kaptak helyett. A gyakran használt dolgok a nyitott polcokra kerültek. Azaz a megóvandó dolgok részére fa vagy üvegvitrines szekrényeket készítettünk, a sokszor használt eszközök, használati tárgyak számára asztallapokat, nyitott polcokat készítettünk.


Ismét teljesítettük a küldetésünket!

Olyan szekrénysort, otthoni iradabútor garnitúrát készítettünk Imre nappali szobájába, amilyet oda Ő megálmodott, amit naponta örömmel használ a mindennapok során.

Tervező: Tamásy Noémi / Ruzsa Imre
Bútorok: SZIGEDI BÚTORHÁZ
Fotók: Natúr Fény Kft./ Nagy Diána

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés