SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

Egy budapesti, XIII. kerületi, vadonat új lakás nappali szobájába készült "első bútorként" a fotókon látható, fenyő szekrénysor, ruhásszekrényekkel, TV-s komóddal, ajtós-fiókos szekrény elemekkel, kiegészítő felsőszekrényekkel, könyvespolcokkal.

Természetesen a TV van a fő helyen! A TV-s rész köré, minden irányba pakolós, tároló bútorok készültek, egyszerű, nyitott polcok, és zárható, szekrényes/fiókos elemek. A TV-s komódon később elfér akár egy nagyobb TV is, valamint. a TV-hez tartozó egyéb kiegészítő készülékek, eszközök. A szekrénysor valószínűleg kiszolgál majd néhány új TV-t, és generációt. -Az egész szekrénysor szép, természetes, csomós, borovi fenyőből készült. A frontok sima fenyőlapok. Az ajtókra és fiókokra egyforma, hold alakú, fenyő foganyúk kerültek. Itt sokmindent el lehet pakolni...
FenyoSzekrenysorW15polcok
FenyoSzekrenysorW16KomodTV

Csukott ajtókkal, fiókokkal:
FenyoSzekrenysorW03TVkomod

Nyitott ajtóval, fiókokkal; használat közben:
FenyoSzekrenysorW20 AjtoFiokNyitva


A bútorok belső részei is, a fiókdobozok, a belső polcok, az oldallapok, stb, tömör fenyőfából készültek. A fiókokon, könnyedén használható, zajtalan, maximálisan kihúzható, teleszkópos csúszósínek teszik örömtelibbé a használatot.
FenyoSzekrenysorW30teleszkop

FenyoSzekrenysorW35polcok

FenyoSzekrenysorW33fogantyu


Ismét teljesítettük a küldetésünket!

Olyan szekrénysort készítettünk Sárának az új nappali szobájába, méretre, stílusra, amilyet megálmodott, és amit örömmel használ a mindennapok során.

                                                                                                                

Tervező: Kurucz Fruzsina
Bútorok: SZIGEDI BÚTORHÁZ
Fotók: Natúr Fény Kft./ Nagy Diána