SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

Otthoni dolgozószoba szép fenyő vitrines szekrényekkel melyek alul fiókosak felül polcosak üvegajtósak

Egy értékes könyv gyűjtemény elhelyezéséhez, házi könyvtár, zenei alkotóműhely, archívum, és otthoni iroda kialakításához készítettünk méretre többfunkciós bútorokat; vitrinszekrényeket, polcokat, íróasztalt Dunakeszire.

Bővebben: Szép új fenyő értékőrző vitrinek a régi könyvgyűjteménynek és az otthoni zenearchívumnak
Tágas gyerekszoba fenyőbútorokkal berendezve. Ez a fotó a bútorokról szól. Bal oldalon van egy szép nagy fenyő szekrény. Mellette a jobb oldalon van egy szép fiókos fenyő komód. A szekrény és a komód között sok sok gyerekjáték van egymásra pakolt műanyag dobozokban. A háttér fal olajos zöld színű.

Ebbe a gyerekszobába nem kellett méretre készíteni a bútorokat. Elegendő hely volt nem csak a Póni Birodalomnak, hanem a legnagyobb méretű felnőtt szobákban szokásos nagy szekrénynek, komódnak, ágynak, és íróasztalnak is. A kiválasztott, közkedvelt típus bútoraink mind elfértek. Sőt,szinte minden termékkategóriából a legnagyobbra esett a választás.

Bővebben: Gyerekszoba Póni Birodalommal és meseszép fenyőbútorokkal
Szép fenyőfa franciaágy magas fejtámlával a szigedi bútorházból egy polgári budapesti zöldre festett hálószobában 2 darab éjjeliszekrénnyel az agyvégek jobb és bal oldalan. Az ágy végében egy ágyneműtartó pad val, ahová pakolni és ülni is lehet.

A franciaágy és a 2 db éjjeliszekrény a hálószobák alap bútorai. Ennek a franciaágynak az a különlegessége, hogy felnyitható, és az ágy alatt kb. 2 ruhásszekrénynyi ágyneműt, takarót, stb. lehet elpakolni. Különlegesség ebben a bútor összeállításban az ágy végénél elhelyezett, többfunkciós, polcos pad.

Bővebben: Fenyőfa felnyitható franciaágy ágyneműtartó paddal babaággyal kisszekrényekkel
Fenyőfából készült hálószobabútorok a SZIGEDI BÚTORHÁZBÓL. Felnyitható franciaágy szép mintás ágytakaróval íves fejtámlával

Ebbe a hálószobába egy közkedvelt franciaágyunk - FLAMINGÓ - felnyitható változata, és a teljesen sima frontfelületű szekrény családunk - KITTI - egyedi összeállítású elemsora készült. A bútorok szépen illenek egymáshoz, és kellemes hangulatúvá varázsolták a hálószobát.

Bővebben: Hálószobabútorok felnyitható franciaággyal és fenyőfa szekrénysorral