SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

Tamás ül egy szép szigedi 5 fiókos íróasztal előtt és játszik a számítógépén

Ha gyorsan szeretnénk berendezni otthonunkat, akkor érdemes az " Azonnal vihető bútorok " közül választani. Mindig van nálunk raktáron 10-20 féle ágy, 10-20 féle matrac, 10-20 féle ágy, 10-20 féle szekrény, 10-20 féle komód, 10-20 féle polc, 10-20 féle ebédlőasztal, 10-20 féle iróasztal, legalább 50-80 féle kiegészítő bútor, és sok olyan egyedi, különleges, praktikus, fenyőbútor, ami a világon sehol máshol nem kapható csak a SZIGEDI BÚTORHÁZBAN. Tamásék is ezekből választottak. Gyorsan, praktikusan berendezték új otthonukat.

Bővebben: Lakberendezés típus fenyőbútorokkal
Otthoni dolgozószoba szép fenyő vitrines szekrényekkel melyek alul fiókosak felül polcosak üvegajtósak

Egy értékes könyv gyűjtemény elhelyezéséhez, házi könyvtár, zenei alkotóműhely, archívum, és otthoni iroda kialakításához készítettünk méretre többfunkciós bútorokat; vitrinszekrényeket, polcokat, íróasztalt Dunakeszire.

Bővebben: Szép új fenyő értékőrző vitrinek a régi könyvgyűjteménynek és az otthoni zenearchívumnak
Tágas gyerekszoba fenyőbútorokkal berendezve. Ez a fotó a bútorokról szól. Bal oldalon van egy szép nagy fenyő szekrény. Mellette a jobb oldalon van egy szép fiókos fenyő komód. A szekrény és a komód között sok sok gyerekjáték van egymásra pakolt műanyag dobozokban. A háttér fal olajos zöld színű.

Ebbe a gyerekszobába nem kellett méretre készíteni a bútorokat. Elegendő hely volt nem csak a Póni Birodalomnak, hanem a legnagyobb méretű felnőtt szobákban szokásos nagy szekrénynek, komódnak, ágynak, és íróasztalnak is. A kiválasztott, közkedvelt típus bútoraink mind elfértek. Sőt,szinte minden termékkategóriából a legnagyobbra esett a választás.

Bővebben: Gyerekszoba Póni Birodalommal és meseszép fenyőbútorokkal
Szép fenyőfa franciaágy magas fejtámlával a szigedi bútorházból egy polgári budapesti zöldre festett hálószobában 2 darab éjjeliszekrénnyel az agyvégek jobb és bal oldalan. Az ágy végében egy ágyneműtartó pad val, ahová pakolni és ülni is lehet.

A franciaágy és a 2 db éjjeliszekrény a hálószobák alap bútorai. Ennek a franciaágynak az a különlegessége, hogy felnyitható, és az ágy alatt kb. 2 ruhásszekrénynyi ágyneműt, takarót, stb. lehet elpakolni. Különlegesség ebben a bútor összeállításban az ágy végénél elhelyezett, többfunkciós, polcos pad.

Bővebben: Fenyőfa felnyitható franciaágy ágyneműtartó paddal babaággyal kisszekrényekkel