SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

Egy átgondoltan felújított családiház többfunkciós nappali szobájába készítettünk faltól falig, padlótól mennyezetig beosztott szép szekrénysort, könyvespolcokkal, zárt ajtós és vitrines szekrényekkel, valamint néhány kiegészítő bútordarabbal. A szekrényekben, a vitrinekben a polcokon elfér egy teljes otthoni könyvtár. A szekrénysor beépítése után néhány nappal a könyvek már katalogizálva, betűrendben várják az Olvasót.

Lakberendézs fenyőbútorokkal Borsoséknál Tatán egyedi nappali bútorokkal TV komóddal

Tatán szigedi bútorokkal berendezett nappali szoba könyvespolcokkal TV komóddal

Lakberendezés fenyőbútorokkal Tatán egy családi ház nappali szobájában. Barna szigedi fenyő szekrénysor könyvespolcokkal szekrényekkel vitrinekkel TV HIFI MÉDIA komóddal TV-vel.

Lakberendezés fenyőbútorokkal Tatán egy családi ház nappali szobájában. Barna szigedi fenyő szekrénysor könyvespolcokkal szekrényekkel vitrinekkel TV HIFI MÉDIA komóddal mennyezeti lámpával


Lakberendezés fenyőbútorokkal Tatán egy családi ház nappali szobájában. Barna szigedi fenyő szekrénysor több könyvespolccal szekrényekkel vitrinekkel TV HIFI MÉDIA komóddal.

Szigedi szekrénysor fenyő könyvespolcok tele könyvekkel Tatán egy családi ház nappalijában.

Nappali szoba tele fenyőbútorrokkal könyvespolcokkal és egy TV állvánnyal.

Nappali szoba faltól falig szigedi fenyő szekrénysorral és a bal oldalon egy TV álvánnyal TV műsorral.

Nappali szoba faltól falig szigedi fenyő szekrénysorral és a bal oldalon egy TV álvánnyal TV-vel.

A garnitúra legkülönlegesebb eleme a TV komód. Ez a bútordarab cm-re pontosan készült a képeken látható falnyílásba, összekötve a szekrénysor első elemével a lehető legjobb helykihasználással. A komódon akár egy házi mozi méretű TV és annak minden egysége is elfér. Még akkor is marad hely néhány lakásszépítő dekorációnak, virágnak, gyertyának.

Egyedileg méretre készített TV bútor nagy fiókkal

A komódon belül elhelyezhetők a kábel TV beltéri moduljai, a nem használt távirányítók, a laptopok, az összes TV-hez kapcsolódó, kiegészítő berendezés és néhány dísztárgy is. A széleken néhány nyitott nagyobb pakolórekesz lett szabadon hagyva a gyakran használt dolgoknak, úgy mint vázák, édesség tárolók, jegyzetek. Az alsó nagy fiókban a ritkábban használt kezelési útmutatók, filmek, elemek, tartalék alkatrészek és egyéb dolgok helyezhetők el.

Egyedileg méretre készített TV bútor nagy fiókkal TV-vel.


TV komód felső része ami egy felnyíló vitrines ajtó. Márti épp felnyitja az ajtót a bal kezével.


Szép nagy barna fenyő TV komód épp most felnyitott vitrin ajtóval. A komód felső felébe szemből be lehet pakolni.


Szép nagy barna fenyő TV komód vagy  TV állvány felnyitott vitrin ajtóval

Szép nagy barna fenyő TV komód felnyitott vitrin ajtaja alulról fotózva


Szép nagy barna fenyő TV komód felnyiló vitrin ajtó kerete közelről fotózva. Szépen látszik a keret profilja.

Nappali szoba bútor 6 darab magas könyvespolc telerakva színes könyvekkel.


Lakberendezés Tatán szigedi fenyőbútorokkal. Nappali szoba egyik fala teljesen be van polcozva szép fenyő könyvespolcokka. Az alsó polcok előtt ajtók vannak. Néhány felső polc előtt vitrines ajtók vannak.

A bútorok mindegyike alapos tervezés és helyszni felmérés, többszöri egyeztetés alapján készült; nagyon gondos munkával kivitelezve. A szekrénysor szinte minden darabja, minden darab minden részlete külön-külön mestermunka, tényleges REFERENCIA BÚTOROK. A részletek is tökéletesek! Az ajtók, a keretdarabok, a profilok, az üvegezés, a díszlécek, a pántolás, a fogantyúk, a polcok mind mind tökéletesek.

Barna színű szigedi szekrénysor közelről fotózva

A fotók az adventváró időszakban készültek. A szép új bútorokon már megjelentek a kedves téli, adventet, mikulást, karácsonyt váró dekorációk...

Szigedi fenyőbútor szekrénysor középső vitrines polcos része. A vitrin ajtó fém fogantyúján egy diótörő figurás adventi ajtódísz van.

Szigedi barna szekrénysor vitrines ajtói adventi ajtódísszel

Szigedi barna szekrénysor vitrines ajtói adventi ajtódíszekkel és sok sok könyvvel

Szigedi barna szekrénysor vitrines ajtón adventi ajtódísz koszorú

Barna színű szigedi szekrénysor közelről fotózva ajtó profillal


Barna színű szigedi szekrénysor közelről fotózva. A fotól két darab szép íves fém ajtó fogantyú látszik.


Barna színű szigedi szekrénysor közelről fotózva. A fotón két darab szép íves fém ajtó fogantyú felső része látszik.

Fenyőbútorok felső korona vörösesbarna díszléce.

Szigedi szekrénysor berna fenyő korona diszlec profilja közelről fotózva.

Szigedi szekrénysor gesztenye barna fenyő korona diszlec profilja közelről fotózva, ahogy a plafonhoz és a falhoz illeszkedik.

Szigedi barna szekrénysor felső része sok sok könyvvelSzigedi barna szekrénysor polcán adventi 4 darab fehér gyertya egy tálcánIsmét teljesítettük a küldetésünket!

Olyan, szép, egyedi, különleges nappali szoba bútorokat készítettünk, amilyet pont ide megálmodtak, és amit azóta is nagy örömmel használnak a mindennapok során.
                                                                                                             
Tervező: SZIGEDI BÚTORHÁZ/ Szilágyi Barbara
Bútorok: SZIGEDI BÚTORHÁZ/ Műhely 243 (Tibor és Gyula asztalos mesterek és munkatársaik)
Beépítés: Gáspárek Zoltán & Lévai Imre
Fotók: Natúr Fény Kft./ Nagy Diána


Továbbbi, a SZIGEDI BÚTORHÁZ fenyőbútoraival, mostanában bebútorozott lakások fotósorozatait megtekintheti itt: REFERENCIÁINK Klikkeljen át!

A tatai referencia családi ház fotóin látható szép nappali szoba bútorok megvásárolhatók, elkészíttethetők a SZIGEDI BÚTORHÁZBAN vagy megrendelhetők közvetlenül a szigedi.hu weblapon keresztül a WEBÁRUHÁZ / Referencia bútorok oldalon keresztül, akár más méretekben és színekben is.

Ha Önt is inspirálták a szép bútorok és fotók, de más jellegű bútorokat álmodott otthonába, akkor kérjen ajánlatot egyedi bútorok készítésére. Ajánlat kérés: AJÁNLATKÉRÉS

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés