SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

Mi is rácsodálkoztunk a kész bútorokra milyen szépek lettek, és milyen otthonossá tették a megrendelő lakását.

A napfényes szobában gyönyörűen mutatnak a barna pácolt bútorok a színes kiegészítőkkel. A komódokban elhelyezhetők azok a dolgok, amiknek nem kell elől lenniük, a fotelben lehet pihenni, olvasgatni, TV-t nézni. A kanapén 2-3 személy is elfér kényelmesen, a párnák levétele után 1 fő, kinyitás után 2 fő tud rajta aludni. Az ágyneműtartóban elférnek a párnák, takarók plusz huzatok.
Bútor ritkaság a fotelhez készített zsámoly! Ritkán rendelnek nálunk zsámolyt az ülőbútorok kiegészítőjeként, pedig nagyon kényelmes tud lenni, ha feltehetjük a lábunkat leüléskor, pláne ha hosszabb ideig üldögélünk vagy szükségünk van a láb pihentetésére.

Nappali szoba lakberendezés barna fenyő bútorokkal. Két darab szép komód a háttérben két világos ablak között, előtte egy karfás fotel zsámollyal.

A kanapé és a fotel huzata a lakás jelenlegi hangulatához illeszkedően lett kiválasztva, de a későbbiekben változtatható cserélhető. A kanapék és fotelek rendelhetők 2-4 különböző huzattal is, és válthatók félévente vagy akár évszakonként más-más színűre. Láttunk már olyan lakást, ahol a huzatokat, függönyöket, terítőket és egyéb kiegészítőket évszakonkét megváltoztatták. Érdekes ötlet a lakás változásban tartására.

Nappali szoba lakberendezes barna fenyo butorokkal kanapes enterior

A dohányzó asztal üveglap betétes. Könnyen tiszán tartható. Mindíg érdekes izgalmas látványt nyújt, bármely irányból nézünk rá.

Nappali szoba lakberendezes barna fenyo butorokkal foteles enterior

Ezek a bútorok egy időben, egy műhelyben készültek, ezért minden darab ugyan olyan szép, egységes, gesztenye barna színárnyalatú.

Barna pacolt fenyobutorok KE Eszter kanape olvas

A kanapé is és a fotel is kényelmes napközbeni pihenést tesz lehetővé. Az ülőmagasság kb. 50 cm, így könnyen le lehet rá ülni és fel lehet róla kelni. A zsámoly egy extra kiegészítője az ülőbútoroknak. A zsámoly önmagában is használható pl. előszobában, fésülködő asztalnál, stb de nagyon kényelmes, ha fotel vagy kanapé elé tesszük a láb pihentetésére, magasban tartására.

Barna pacolt fenyobutorok KE kanape komod dohanyzo sztal Eszter olvas mosolyog

A komódok szokásos mérete 80 x80 x 40 cm. A SZIGEDI BÚTORHÁZBAN minden komód megrendelhető egyedi méretekben is. Az alap komódok ajtóval vagy fiókokkal készülnek, de egyedileg rendelhetők rejtett fiókos vagy különleges tároló szerkezetű belső elrendezéssel is.

Új lakásban 2 darab barna fenyő komód

A komódok minden oldala és a belső polcok is tömör fenyőfából készülnek. Amennyi dolgot rá tudunk pakolni, azt elbírja!
két darab barna fenyő fa komód új lakásban. Egyik komód ajtós és fiókos és zárva van. A másik komód 2 ajtós és nyitva vannak az ajtók.

A fiókok általában fém csúszósínekkel vagy teleszkópokkal készülnek. Könnyen kihúzhatők, és nem esnek le/ki. Ami belefér egy fiókba, azt elbírja. Telepakolva is könnyen nyitható, csukható.

Komodok szines 4 db zart uj lakasban nyitott ajtok fiokok

Általában fenyő gombokkal készülnek az ajtók fiókok, melyeket pácolt bútorok esetén ugyanazzal a páccal színezünk. A bútorokhoz természetesen rendelhetők más formájú, fa vagy fém, porcelán, stb. foganyúk is.

Barna fenyő  komód fiókja közelről fotózva kihúzva barna fa fogantyúval

A 3 elemes pocsor elegendő tárolóhelyet biztosít a könyvek, szakkönyvek, lexikonok, szótárak, magazinok részére. Az alacsonyabb polc egyben a TV HiFi tartó funkciót is betölti. Belakva, berendezve, a TV-vel, virágokkal nagyon szép, színes, érdekes mozgalmas, elettel teli része az emeleti nappali szobának.

Fenyő polcok emeleti nappali szobában polcsorként egymás mellet. A polcok barna színűek. Középen egy széles polc alacsonyabb ezen van a TV.

Jónak tűnik a polcok kihasználtsága és teherbírása. Betöltik funkciójukat a lakberendezésben.

Fenyőbútor barna fenyő polcsor a jobb és bal oldalon magas könyvespolcokkal középen alacsony média polc rajta színes TV. Pine wood book shelves with TV.


Ismét teljesítettük a küldetésünket!

Olyan, szép, barnára pácolt fenyőbútorokat készítettünk ebbe a lakásába, a nappali szobába, az ebédlőbe, és a konyhába is, amilyet ide megálmodtak, és amit azóta is örömmel használnak a mindennapok során.
                                                                                                             
Tervező: SZIGEDI BÚTORHÁZ/ Tamásy Noémi
Bútorok: SZIGEDI BÚTORHÁZ/ Műhely 230
Fotók: Natúr Fény Kft./ Nagy Diána


Továbbbi, a SZIGEDI BÚTORHÁZ fenyőbútoraival, mostanában bebútorozott lakások fotósorozatait megtekintheti itt: REFERENCIÁINK Klikkeljen át!

A bútorok megrendelhetők, akár más színekben vagy méretekben a "Referencia bútorok" oldalon.

Mentés

Mentés

Mentés