SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

A néhány négyzetméteres konyhába olyan speciális méretű bútorokat kellett készítenünk, amelyek biztosítják az alap konyhafunkciókat, helyet adnak a konyhagépeknek és még marad elegendő pakolóhely a konyhai dolgoknak

A konyhabútorokat fenyőfából készítettük, természetes fenyő színben, pácolás nélkül, lakkozott felületekkel, olyan elemekből, olyan méretben, amik épp befértek az adott helyre. A konyhapult előre gyártott, sokféle faalapanyag mintázatú, alapjában véve, sötétbana színű, hőálló munkalap. A szekrényekre, könnyed, szellős, apácarácsos ajtókat terveztünk. A sütő, hűtő, mosogatógép mind-mind beépítve.
KonyhabutorFenyoW40Szekrenyek

Ennek a konyhának a sajátossága, hogy 2-3 lépésnél nem kell többet lépni ahhoz, hogy valamelyik ajtót kinyissuk, valamit megtaláljunk vagy használni tudjuk a konyhai berendezéseket. A bútorokat is lépéstakarékosra terveztük.

KonyhabutorFenyoW50Konyhapult
Ismét teljesítettük a küldetésünket!

Olyan speciális kiskonyhabútorokat készítettünk ebbe az új, XIII. kerületi lakásba, amilyet oda megálmodtak, ami még befért, de teljesít minden funkciót, és amit - a képeken is láthatóan - nagy örömmel használnak azóta is a mindennapok során.

                                                                                                               

Tervező: Szilágyi Barbara
Bútorok: SZIGEDI BÚTORHÁZ
Fotók: Natúr Fény Kft./ Nagy Diána


További, válaszható, rendelhető, konyhabútor összeállítások a SZIGEDI BÚTORHÁZ által már elkészített konyhabútorok alapján: Konyhabútorok

A konyhabútorokat mindig egyedileg, méretre készítjük, helyszíni felméréssel és beszereléssel.

Mentés