SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

Ebbe a gyerekszobába nem kellett méretre készíteni a bútorokat. Elegendő hely volt nem csak a Póni Birodalomnak, hanem a legnagyobb méretű felnőtt szobákban szokásos nagy szekrénynek, komódnak, ágynak, és íróasztalnak is. A kiválasztott, közkedvelt típus bútoraink mind elfértek. Sőt,szinte minden termékkategóriából a legnagyobbra esett a választás.

A bútorok biztosan még akkor is szépek és használhatóak lesznek, amikor a kislány már felnőtt lesz. Reméljük még akkor is fognak neki tetszeni.

Marothy fenyő fiókos komód gyerekszobában színes lila rózazin játékokkal a tetején

FÁNI 84 komód 86 x 120 x 40 cm típus méretben praktikus több funkciós tároló komód. Itt többnyire játékok tárolására használják. A fiókokban, az ajtók mögötti polcokon elpakolhatók a játékok, tároló dobozok, stb. A komód tetején még  elférnek a naponta használt dolgok, ill. a Póni Birodalom aktuális figurái.

Fenyobutor MZ 25 nagy komod gyerekszoba

A bútorozáskor időnként hasznos tárolóhely lehet a nem bútorozott rész is. Ilyen például a komód és a nagy szekrény között kihagyott rész, ahol a gyakran használt műanyag dobozok kaptak helyet. A dobozokban témakörönként elkülönített  játékok praktikusan kezelhetők, áthelyezhetők könnyebben mintha egy szekrényből kellene ki/be pakolni őket egyesével.

Fenyobutor komod gyerekszoba ajtos

Gyerekszobában egy szép nagy komód nyitott ajtókkal kihúzott fiókokkal sok gyerekjátékkal telepakolva

Gyerekszobában egy fenyő komód sarka látszik és a komódra pakolt sok játék figura

Gyerekszoba enteriőr szép nagy ajtós fiókos íróasztallal székkel ággyal

Gyerekszoba íróasztal bal oldalon ajtós jobb oldalon fiókos

Gyerekszobában egy szép nagy fenyő íróasztal nyitott ajtóval és fiókokkal meg egy székkel


Ismét teljesítettük a küldetésünket!

Olyan, szép, gyerekszoba bútorokat készítettünk M. Zitáék lakásába, amilyet oda megálmodtak, amit a kislányuk azóta is örömmel használ a mindennapok során.

                                                                                                               

Tervező: Szilágyi Barbara
Bútorok: SZIGEDI BÚTORHÁZ
Fotók: Natúr Fény Kft./ Nagy DiánaTovábbbi, a SZIGEDI BÚTORHÁZ fenyőbútoraival, mostanában bebútorozott lakások fotósorozatait megtekintheti itt: REFERENCIÁINK Klikkeljen át!