SZIGEDI BÚTORHÁZ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

Hat személyes nagy ebédlő asztal terítékkel és székekkel oldalról fotózva.

Szép, barna színű, nagyobbítható ebédlő asztalt készítettünk egy egyterű konyha, tálaló, ebédlő, nappali szobába. Az egyedi méretű, szerkezetű asztalhoz a típus MÓRIC székeket választotta a megrendelő. Az asztalt és a székeket ugyanazzal a páccal színeztük. Az azonos színű barna bútorok, asztalok, székek komódok és a színes kiegészítők kellemes hangulatot varázsolnak ebbe a lakásba. Jó lakberendezési ötletek láthatók a fotókon.

Bővebben: Ebédlő asztal nyitható változatban méretre készítve és további fenyőbútorok
Tatán családi házban nappali szoba szigedi fenyőbútorokkal. Béla és Márti a kanapén ül nézi a TV-t.

Egy átgondoltan felújított családiház többfunkciós nappali szobájába készítettünk faltól falig, padlótól mennyezetig beosztott szép szekrénysort, könyvespolcokkal, zárt ajtós és vitrines szekrényekkel, valamint néhány kiegészítő bútordarabbal. A szekrényekben, a vitrinekben a polcokon elfér egy teljes otthoni könyvtár. A szekrénysor beépítése után néhány nappal a könyvek már katalogizálva, betűrendben várják az Olvasót.

Bővebben: Otthoni könyvtár és nappali szoba bútorok az Élővizek Városában
Faág alakú fenyőfa polc Csillag nevű kislány szobájában. Csillag épp a fa alakú polc előtt játszik a plüss játékokkal.

Csillag már korábban kapott egy kényelmes, szép, kanapét, és néhány egyszerű polcot. Volt hol aludnia, volt hová pakolnia, stb. Nem úgy mint játszótársainak, a meseország minden részéből érkezett plüssfiguráknak. Most számukra is álmodott egy "Mesefát". A Mesefa olyan, erdei fenyőfából készült faág alakú polcrendszer, ahová a plüssállatok mind beköltözhettek, eredeti, erdei környezetükhöz hasonló helyen megpihenhettek, Csillag közelében. A polcon még néhány könyv vagy más játék számára is akad hely.

Bővebben: Mese FA polcrendszer Csillag szobájában
Tamás ül egy szép szigedi 5 fiókos íróasztal előtt és játszik a számítógépén

Ha gyorsan szeretnénk berendezni otthonunkat, akkor érdemes az " Azonnal vihető bútorok " közül választani. Mindig van nálunk raktáron 10-20 féle ágy, 10-20 féle matrac, 10-20 féle ágy, 10-20 féle szekrény, 10-20 féle komód, 10-20 féle polc, 10-20 féle ebédlőasztal, 10-20 féle iróasztal, legalább 50-80 féle kiegészítő bútor, és sok olyan egyedi, különleges, praktikus, fenyőbútor, ami a világon sehol máshol nem kapható csak a SZIGEDI BÚTORHÁZBAN. Tamásék is ezekből választottak. Gyorsan, praktikusan berendezték új otthonukat.

Bővebben: Lakberendezés típus fenyőbútorokkal