SZIGEDI BÚTORHÁZ - Tel.: +36(1)237 0510; Mobil: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Lehel utca 4/b.

Tatán családi házban nappali szoba szigedi fenyőbútorokkal. Béla és Márti a kanapén ül nézi a TV-t.

Egy átgondoltan felújított családiház többfunkciós nappali szobájába készítettünk faltól falig, padlótól mennyezetig beosztott szép szekrénysort, könyvespolcokkal, zárt ajtós és vitrines szekrényekkel, valamint néhány kiegészítő bútordarabbal. A szekrényekben, a vitrinekben a polcokon elfér egy teljes otthoni könyvtár. A szekrénysor beépítése után néhány nappal a könyvek már katalogizálva, betűrendben várják az Olvasót.

Bővebben: Otthoni könyvtár és nappali szoba bútorok az Élővizek Városában
Faág alakú fenyőfa polc Csillag nevű kislány szobájában. Csillag épp a fa alakú polc előtt játszik a plüss játékokkal.

Csillag már korábban kapott egy kényelmes, szép, kanapét, és néhány egyszerű polcot. Volt hol aludnia, volt hová pakolnia, stb. Nem úgy mint játszótársainak, a meseország minden részéből érkezett plüssfiguráknak. Most számukra is álmodott egy "Mesefát". A Mesefa olyan, erdei fenyőfából készült faág alakú polcrendszer, ahová a plüssállatok mind beköltözhettek, eredeti, erdei környezetükhöz hasonló helyen megpihenhettek, Csillag közelében. A polcon még néhány könyv vagy más játék számára is akad hely.

Bővebben: Mese FA polcrendszer Csillag szobájában
Tamás ül egy szép szigedi 5 fiókos íróasztal előtt és játszik a számítógépén

Ha gyorsan szeretnénk berendezni otthonunkat, akkor érdemes az " Azonnal vihető bútorok " közül választani. Mindig van nálunk raktáron 10-20 féle ágy, 10-20 féle matrac, 10-20 féle ágy, 10-20 féle szekrény, 10-20 féle komód, 10-20 féle polc, 10-20 féle ebédlőasztal, 10-20 féle iróasztal, legalább 50-80 féle kiegészítő bútor, és sok olyan egyedi, különleges, praktikus, fenyőbútor, ami a világon sehol máshol nem kapható csak a SZIGEDI BÚTORHÁZBAN. Tamásék is ezekből választottak. Gyorsan, praktikusan berendezték új otthonukat.

Bővebben: Lakberendezés típus fenyőbútorokkal
Otthoni dolgozószoba szép fenyő vitrines szekrényekkel melyek alul fiókosak felül polcosak üvegajtósak

Egy értékes könyv gyűjtemény elhelyezéséhez, házi könyvtár, zenei alkotóműhely, archívum, és otthoni iroda kialakításához készítettünk méretre többfunkciós bútorokat; vitrinszekrényeket, polcokat, íróasztalt Dunakeszire.

Bővebben: Szép új fenyő értékőrző vitrinek a régi könyvgyűjteménynek és az otthoni zenearchívumnak
Tágas gyerekszoba fenyőbútorokkal berendezve. Ez a fotó a bútorokról szól. Bal oldalon van egy szép nagy fenyő szekrény. Mellette a jobb oldalon van egy szép fiókos fenyő komód. A szekrény és a komód között sok sok gyerekjáték van egymásra pakolt műanyag dobozokban. A háttér fal olajos zöld színű.

Ebbe a gyerekszobába nem kellett méretre készíteni a bútorokat. Elegendő hely volt nem csak a Póni Birodalomnak, hanem a legnagyobb méretű felnőtt szobákban szokásos nagy szekrénynek, komódnak, ágynak, és íróasztalnak is. A kiválasztott, közkedvelt típus bútoraink mind elfértek. Sőt,szinte minden termékkategóriából a legnagyobbra esett a választás.

Bővebben: Gyerekszoba Póni Birodalommal és meseszép fenyőbútorokkal