SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

A SZIGEDI BÚTORHÁZ BUDAPEST Kft minden ésszerű, logikus erőfeszítést megtett és megtesz annak érdekében, hogy a www.szigedi.hu weblapon közölt, publikált minden információ, adat pontos és helyes legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére a teljesség és a tökéletesség nem garantálható. A SZIGEDI BÚTORHÁZ BUDAPEST Kft nem vállal felelősséget a weblapon előforduló esetleges hiányosságokért, pontatlanságokért.

A SZIGEDI BÚTORHÁZ BUDAPEST Kft fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa, frissítse, illetve annak működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse.
A weboldal felhasználója elfogadja, hogy a weboldal módosításából, frissítéséből, működésének felfüggesztéséből, megszüntetéséből eredő kárért a SZIGEDI BÚTORHÁZ BUDAPEST Kft felelősséget nem vállal.

A webáruházban forgalmazott termékek folyamatosan frissülnek, bővülnek, megszűnnek, megváltoznak, stb., ezért a SZIGEDI BÚTORHÁZ BUDAPEST Kft, mint a webáruház üzemeltetője, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathat bármilyen árat, termékleírást, egyéb paramétert. A változás a webáruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe, a változás időpontjáig leadott megrendelésekre nincs hatással. Bármely módosítás attól az időponttól érvényes, amikortól online megtalálható a weboldalon. Minden vásárlónak, aki nem ért egyet a szabályokkal vagy az egyes változtatásokkal fel kell hagynia a vásárlással.

A weboldal felületein, aloldalain található összes adat, leírás, fotó, kép, ábra, tájékoztató szöveg, grafika a weblapon látható formában a SZIGEDI BÚTORHÁZ BUDAPEST Kft kizárólagos tulajdonát képezik.
Ezek felhasználása, a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül, a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.

A SZIGEDI BÚTORHÁZ BUDAPEST Kf tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, a feldolgozás során eleget tesz a személyes adatok gépi feldolgozásáról szóló 1998. évi VI. tv., a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv., valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959.évi IV. törvény vonatkozó rendelkezéseinek.
A SZIGEDI BÚTORHÁZ BUDAPEST Kft csak olyan személyes adatokat rögzít, amelyeket ügyfeleink önkéntesen adtak meg. A személyes adatok megosztásával ügyfeleink, partnereink egyben hozzájárulnak, hogy az adatokat a meghatározott módon és célra felhasználjuk. Természetesen ügyfeleinknek is megvan a joga ahhoz, hogy az adatok, információk felhasználását korlátozza, megtiltsa, a jövőbeni kapcsolatot megszüntesse.