SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

Ruzsáék gyakran jártak nálunk könyvekért a Bútorházban, mivel Rukkola Happont is vagyunk. Most rendeltek tőlünk néhány szép, egyedi méretű, vitrines, könyesszekrényt, a könyveknek, valamint íróasztalt, és néhány kiegészítőt.

A kész bútorokat kiszállítottuk, beállítottuk, kivízszinteztük. Egy napi szerelés után az üres szobából könyvtárszoba lett. Már csak a könyveket kell a helyükre pakolni. A vitrines könyvespolcok megvédik a könyveket a porosodástól. Praktikus megoldás.

SzekrenysorFenyobutorRuzsa01Fal

SzekrenysorFenyobutorRuzsa02Lepcsozes

SzekrenysorFenyobutorRuzsa03SarokVizm

SzekrenysorFenyobutorRuzsa04GZLA

SzekrenysorFenyobutorRuzsa07Front

SzekrenysorFenyobutorRuzsa09arnyek

SzekrenysorFenyobutorRuzsa13Konyvespolc

SzekrenysorFenyobutorRuzsa14RukkolaPolc

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha szeretne Ön is szép, könyvespolcokat, vagy vitrines könyvesszekrényeket rendelni, akkor küldje el megrendelését az EGYEDI RENDELÉS oldalunkon keresztül!

Ha árajánlatot szeretne kérni valamilyen egyedi bútoros elképzelésére, akkor az AJÁNLATKÉRÉS oldalunkon keresztül tudja elküldeni az ajánlatkérését.

Ha bármilyen jellegű kérdése van, akkor a KAPCSOLAT oldalunkon található elérhetőségeinken tud velünk kapcsolatba lépni.

 

Várjuk jelentkezését!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OLYAN BÚTOROKAT KÉSZÍTÜNK, AMILYENEKET AZ EMBEREK MEGÁLMODNAK MAGUKNAK, ÉS AMIBEN ÖRÖMÜKET LELIK A MINDENNAPI HASZNÁLAT SORÁN.

Mentés