SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

Színes bútorokkal újra színezhetjük a lakásunkat! Megszokott fenyőbútoraink és az új egyedi fenyőbútorok megrendelhetők a szigedi webáruházban vagy a boltban szinte minden színben. Jelenleg kb. 5.000 féle színnel dolgozunk. Akár egy bútor is lehet "többszínű". Tekintse meg referencia lakásainkat, bútorainkat, színeinket, és válassza az Önhöz vagy lakásához leginkább illő színeket!

A színek befolyásolják a hangulatunkat. Más szín  más hangulatot eredményez ugyanabban a szobában. A természetes, barátságos, alap fenyő fa színektől eltérő paszteles, barnás színekben, de élénkebb vagy szokatlan színekben is készítünk bútorokat. Szabadon engedheti fantáziáját a színválasztásban...

Néhány példa a legutóbb készített színes referenciabútorokból:

Színes szigedi fenyőbutorok eszter konyhájában hátul barna fenyo konyhabutor garnitúra  előtte 1 asztal 4 szekkel

Fenyő bútorok a szigedi webáruhazban színes barna fehér fenyő színű TV butor komod polc egyedi rendelésre

fenyo butor szigedi webaruhaz kek fa szekreny

fenyo butor szigedi webaruhaz barna fiokos komod

fenyo butor szigedi webaruhaz gesztenye barna fa emeletes agy

fenyo butor szigedi webaruhaz bordo zold talalo szekrenyA referencia bútorok 1:1-ben megrendelhetők a fotókon látható kivitelben, méretekben és színekben a webáruházunk Referencia bútorok oldalán vagy kérhetők más-más színekben, méretekben.
Ha nagyon eltérnek a megálmodott bútorai a webáruházban található termékektől, akkor kérjen árajánlatot közvetlenün a AJÁNLATKÉRÉS oldalon vagy egy egyszerű e-mailben a KAPCSOLAT oldalról!
Mentés

Mentés

Mentés