SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

Most néhány máshol nem látható munkaképet megosztunk arról, hogyan készülnek a "referencia fotóink" a legjobban sikerült egyedi bútorainkról, amelyekkel már egy-egy otthont szebbé, komfortosabbá, praktikusabbá, lakhatóbbá varázsoltuk, és melyekből mások is ötleteket tudnak meríteni saját lakásuk bebútorozásához, új bútoraik kitalálásához, megtervezéséhez.

Szigedi butor referencia lakas lakberendezes fotozas Tatán

Ez a fotózás most Tatán zajlott, ahol nemrég adtunk át egy gondosan, aprólékosan, ízlésesen, megtervezett, többfunkciós, komplett nappali szoba bútor garnitúrát, amely magában foglalt egy teljes - nem kicsi - otthoni könyvtár elhelyezésére alkalmas könyvespolc rendszert, vitrin szekrényeket, TV komódot, virágtartó polcokat, néhány nyitott és néhány rejtett tárolóhelyet.

Szigedi bútor fotózása tatán egy barna könyvespolcos szekrénysort fotóz a fotós

Sok - sok szép fotót készítettünk a bútorokról, a szerkezeti megoldásról, a könyvek és egyéb dolgok elhelyezési lehetőségeiről.


TV állvány fotózása nappali szobában

Házigazdáink nagy örömmel vették birtokba a bútorokat, próbálgatták használatukat, beállítási lehetőségeiket, stb. Amit tudtunk, lefotóztunk a későbbi bútortervezésekhez, lakberendezési tippekhez.

Virágálvány fotózása közelről nappali szobában az ablak előtt

Talán sikerült megörökítenünk ennek a frissen bútorozott otthonnak az előzetes adventi, karácsonyi felkészítésének első lépéseit is. A bútorok meghatározzák a helyiségek hangulatát, de nagyon sokat számítanak az aktuális dekorációk, textiliák és egyéb kiegészítők. Ezekre vonatkozó ötleteket is lehet meríteni lakásfotóinkból, lakberendezési tippjeinkből, referenciáinkból. Fedezze fel őket a képeken! Gondolja át őket saját lakása megszépítésébe!

Szigedi fenyő vitrines könyves polcos szekrénysort fotóz a szőke fotós lány

Már mi is nagyon várjuk a válogatás utáni, legszebb, új fotókat. Ha Önt is érdeklik nézze meg őket! A referencia lakásainkban készült fotósorozatok a "REFERENCIÁINK" oldalon tekinthetők meg. A sorozat folyamatosan bővül.
Ha tetszenek Önnek, kérjük ossza meg ismerősei körében a Facebookon, Pinteresten, Instagramon és tekintse meg további lakásfotóinkat a weboldalunkon. A referencia bútoraink egy része megrendelhető, megvásárolható webáruházunkon keresztül, akár más méretekben vagy színekben is. Link: SZIGEDI BÚTOR / Webáruház / Referencia bútorok


Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés