SZIGEDI BÚTORHÁZ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

Küldje be ajánlatkérését, megrendelését augusztus 31-ig! Valószínűleg már csak a szeptember 1-i, Pozsonyi Piknik előtt beérkezett konyhabútoros megrendeléseket tudjuk elkészíteni és beépíteni idei határidőkkel - a rendelés beérkezések sorrendjében.

A konyhabútoros elképzelések egyeztetése, a tervezés, helyszíni felmérés, a speciális konyhai szerelvények, berendezések, gépek kiválasztása berendelése, a bútorelemek elkészítése, a beépítés, és a beüzemelés általában 60-90 napot vesz igénybe. Érdemes mielőbb megkezdeni az előzetes egyeztetést, ajánlatkérést, ha még az idén költöznek vagy tervezik a konyhabútor cseréjét, áttervezését, modernizálását, stb. A lakberendezés fontos része a konyha. Napi néhány órát a konyhában, ebédlőben töltünk. Legyen olyan a konyha, hogy szívesen legyünk ott!
Konyhabutor részlet fotó egy modern konyháról. Barna fehér egyedi konyha butor barpulttal a  szigedi bútorházból vásárolva jól megvilágítva

A konyhabútoros referenciák feltöltése folyamatban van a REFERENCIÁK és a REFERENCIA BÚTOROK oldalakra. A fotóktól eltérő szerkezetű, formájú, méretű bútorok elkészítését is vállaljuk.

Küldje el hozzánk ajánlatkérését, megrendelését!

Anna egy szép konyhában ül a bárpultnál egy piros fehér nyári ruhában


Egyedi rendelés weblapról: EGYEDI RENDELÉS

Előzetes árajánlat kérés alapadatokkal: AJÁNLATKÉRÉS

Fényes lakkozású barna bárpult egy szigedi konyha közepén

Konyhabútorok méretre, színre, stílusra szabottan; felméréssel, tervezéssel, szállítással, beszereléssel!