SZIGEDI BÚTORHÁZ - Telefon: (+36)30 951 7110; 1134 Budapest XIII. ker., Kassák Lajos u. 11-13.

Budapesten a SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ megnyitó ünnepsége. Emberek állnak a bútor stúdió kirakata előtt, a kamerába mosolyognak, integetnek.

Új helyen, a Kassák L. u. 11-13. címen várjuk ügyfeleinket, barátainkat a SZIGEDI BÚTOR STÚDIÓ-ban. Nyitva: hétfőtől péntekig: 9-18 óra között; szombaton: 9-13 óra között. ELKÉSZÍTJÜK MEGÁLMODOTT BÚTORAIT.

Szigedi bútor stúdió megnyitó ünnepseg. 20 munkatárs áll a bútorbolt előtt.

A szigedi bútor stúdió kirakata nyitva tartásssal

MINŐSÉGI, SZÉP FENYŐBÚTOROKAT KÉSZÍTÜNK!

A szigedi bútor stúdióban fiatal pár fenyőbútoros fotóalbumot lapoz

Fenyőbútorokkal kapcsolatban mindig minket keressen!

A szigedi bútor stúdió üzlettere ügyfelekkel virágokkal fenyőbútorokkal


A szigedi bútor stúdióban tükrök bútorok emberek


A szigedi bútor stúdióban jack a fekete kutya pitizik bútorért

A szigedi bútor stúdióban enteriőr kép bútorokkal emberekkel

A szigedi bútor stúdióban kék kanapé fenyő tv állvány tölgy íróasztal

A szigedi bútor stúdióban kirakata zöld bokrok mögött kissé kivilágítva fenyőbútorokkal

KAPCSOLAT

Mentés

Mentés

Gárdonyban egy családi ház nappali szobájának házi mozi sarka hatalmas okos TV és szép ajtós polcos szigedi fenyő TV szekrény

TV tartó, állvány, komód, szekrény, bútor a TV-hez, méretre rendelhető, választható polcbeosztással, fiók elrendezéssel a TV használati szokásokhoz alakítva. Válasszon a referencia lakásokban lefotózott, egyedileg készített TV bútorok közül vagy kérjen ajánlatot az Ön által megálmodott változatra! AJÁNLATKÉRÉS                                                  

Bővebben: Egyedi TV bútor méretre a TV-hez
Nappali szoba Tatán Szigedi fenyőbútorokkal berendezve, melyeket épp egy szőke fotóslány fotóz

Most néhány máshol nem látható munkaképet megosztunk arról, hogyan készülnek a "referencia fotóink" a legjobban sikerült egyedi bútorainkról, amelyekkel már egy-egy otthont szebbé, komfortosabbá, praktikusabbá, lakhatóbbá varázsoltuk, és melyekből mások is ötleteket tudnak meríteni saját lakásuk bebútorozásához, új bútoraik kitalálásához, megtervezéséhez.

Bővebben: Referencia bútorok fotózása, lakberendezési ötletek megosztása
Eszter nappali szobája bebútorozva szigedi szines barna bútorokkal. Háttérben két szép barna ajtós fiókos komód fölötte színes faliképek. Komódok előtt Eszter ül egy szigedi MAMMUT fenyő fotelben a lába egy fenyő zsámolyon van. Épp könyvet olvas.és mosolyog.

Színes bútorokkal újra színezhetjük a lakásunkat! Megszokott fenyőbútoraink és az új egyedi fenyőbútorok megrendelhetők a szigedi webáruházban vagy a boltban szinte minden színben. Jelenleg kb. 5.000 féle színnel dolgozunk. Akár egy bútor is lehet "többszínű". Tekintse meg referencia lakásainkat, bútorainkat, színeinket, és válassza az Önhöz vagy lakásához leginkább illő színeket!

Bővebben: Színes fenyőbútorok a lakberendezésben